• Afgewerkt volgens traditie
  • Ontwerp en fabricatie in samenwerking met recreatieve en wedstrijdrijders

Sterke en robuuste lederen mentuig

Bent u op zoek naar een lederen mentuig? Voor het mennen gebruikt u het beste een mentuig van Ideal Equestrian. Wij zijn specialist op het gebied van men- en ruitersport en ontwerpen en fabriceren tal van tuigen en accessoires die recreatieve en wedstrijdrijders graag gebruiken. Alle producten zijn dan ook in samenwerking met hen ontworpen en gefabriceerd. Zo zijn wij zeker van de hoogst haalbare kwaliteit.

Lederen mentuig kopen bij markleider in tuigen en accessoires

Ideal Equestrian is markleider in tuigen en accessoires en staat wereldwijd bekend om de sterke en robuuste producten die veelal op traditionele wijze worden afgewerkt. Voor het mennen hebben wij diverse tuigen gemaakt van verschillende materialen. Als u een lederen mentuig wilt, raden wij u de LeatherTech Tuig aan. Deze wordt gekenmerkt door kwaliteit en een perfecte pasvorm. Het gelooide leer heeft weinig onderhoud nodig en het model zorgt voor optimaal gebruikscomfort. Al met al is dit een uitstekend lederen mentuig.

120 verkooppunten wereldwijd

Ideal Equestrian staat wereldwijd bekend om de uitstekende producten. Wij hebben dan ook dealers verspreid over de hele wereld. Daar kunt u terecht voor een lederen mentuig en andere benodigdheden voor de men- of ruitersport. Heeft u nog vragen over ons assortiment? Mail dan naar [email protected] of ga langs bij een erkende Ideal dealer. 

Neem contact op!

Velden met * zijn verplicht