• Afgewerkt volgens traditie
  • Ontwerp en fabricatie in samenwerking met recreatieve en wedstrijdrijders

Kwalitatief paardentuig

Als u een paardentuig gaat kopen, wilt u verzekerd zijn van kwaliteit. Dat is zeker het geval als u deze koopt bij Ideal Equestrian. Wij zijn marktleider in paardentuigen en accessoires en verkopen onze producten wereldwijd. Deze producten, waaronder meerdere tuigen, worden door ons ontworpen en gefabriceerd in samenwerking met recreatieve en wedstrijdrijders.

Paardentuig voor de mensport

Een paardentuig wordt gebruik bij de mensport. Bij het mennen wordt een wagen door middel van een tuig vastgemaakt aan het paard. Er zijn verschillende soorten tuigen. Zo kunt u kiezen voor een lederen tuig zoals de LeatherTech Tuig of een kunststof tuig zoals de EuroTech Tuig. Ook zijn er speciale tuigen voor trekpaarden of marathons. Een meer traditioneel tuig dat volgens traditie is afgewerkt, behoort ook tot de mogelijkheden. Kies dan bijvoorbeeld voor een Fries tuig. Wanneer u twijfelt, kunnen wij u altijd adviseren bij de aankoop van een paardentuig.

Contact opnemen

Voor meer informatie adviseren wij u te mailen naar [email protected]. Als u er zeker van bent dat u een paardentuig van Ideal Equestrian wilt kopen, kunt u ook een van onze dealers bezoeken. Er zijn maar liefst 120 verkooppunten wereldwijd waar onze producten worden verkocht. Er is dus zeker ook een dealer bij u in de buurt!

Neem contact op!

Velden met * zijn verplicht